Notities met een knipoog. Dingetjes die me opvallen. Misschien omdat ik er niet tussenin zit. Geen lange artikelen, geen filosofische beschouwingen. Het nieuws uit de wereld met een tropische touch.

donderdag 2 februari 2006

Carlsberg

Moesten we van De Volkskrant snel allemaal Carlsbergbiertjes inkopen om de vrijheid in Denemarken te steunen. Eén dag later liggen de Denen al zelf weer op de knietjes omdat de Arabieren alleen nog maar geitenmelk gaan drinken. Carlsberg kon je toch al uitsluitend in wellustige enclaves verkrijgen. In Deutschland is de discussie ook al losgebarsten. De plaatjes kan je bij Elsevier bekijken en vallen eigenlijk wat tegen.
De Europese Commissie heeft zich ook in de strijd over de islam-karikaturen geworpen. De Arabieren moeten Deense koeiemelk drinken, anders slikken wij geen Arabisch stookolie meer. Vrije handel heet dat. Anders gaan we allemaal met het Spoor. Jammer genoeg kunnen we de beroemde cartoons niet meer bekijken omdat moslims de server van de Jyllands-Posten gaan platgooien. Computerbegaafde muzelmannen gaan dat doen. Virtueel zullen Wij Ongelovigen in het hellevuur branden.

Geen opmerkingen: